Over deze website

Deze website is onderdeel van de campagne ‘Wij durven te delen’, uitgevoerd in opdracht van de Samenwerking Noord-Veluwe. Mei 2018.

Gefingeerde namen
De namen bij de persoonlijke verhalen op deze website zijn gefingeerd.

Auteursrecht
De afbeeldingen en teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Ze mogen niet zonder toestemming van de gemeenten worden gebruikt.

Verantwoordelijkheid
De Samenwerking Noord-Veluwe is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Kom je iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij jouw reactie op prijs. Deze kun je mailen naar gemeente@oldebroek.nl

Hyperlinks
Op deze website word je met (hyper)links doorverwezen naar andere websites of andere informatiebronnen die door derden beheerd worden. De gemeenten zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud hiervan.

Statistieken
Wij maken gebruik van Google Analytics om bezoekers statistieken bij te houden. Dit programma houdt door middel van cookies onder andere bij hoeveel bezoekers de website bekijken, welke pagina's zij bekijken, welke browser en schermresolutie de bezoeker gebruikt en meer.
Deze informatie gebruiken we alleen om beter inzicht te krijgenin hoe bezoekers onze website bekijken en om de website beteraf te kunnen stemmen op de behoeften van de bezoekers. Wij kunnen deze gegevens niet herleiden tot individuen.
Je kunt in je browser het opslaan van cookies uitschakelen. Kijk voor tips hierover op de website van de Consumentenbond. https://www.consumentenbond.nl.